Hotelli erikoistui Instagram-asiakkaisiin – 10 000 seuraajalla ilmainen yöpyminen

Digi Matkailu · Stara.fi

Maailman suosituimpiin sosiaalisiin medioihin lukeutuva Instagram on pullollaan valokuvia ruoka-annoksista, maisemista ja hotellihuoneista. Nyt Australian Sydneyssä sijaitseva The 1888 Hotel -hotelli on päättänyt erikoistua Instagram-asiakkaisiin.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Sydneyn Pyrmontin alueella merenrannassa sijaitseva hotelli on pyrkinyt sisustamaan koko hotellin ja huoneet siten, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla sekä hotellia että itseään kuvaavia asiakkaita.

Hotellihuoneessa on useita paikkoja, joihin kännykän saa kätevästi omakuvia varten, ja hotellin aulatiloissa esitellään reaaliaikaisesti hashtagien perusteella hotelliin liittyviä kuvia. Ehkä erikoisimmaksi hotellin tekee kuitenkin se, että se lupaa antaa ilmaisen yöpymisen henkilöille, joilla on yli 10.000 seuraajaa Instagramissa. Saman lahjan saa kuukausittain parhaan Instagram-kuvan ottanut.