Joogan tulos: Uskoisitko tätä 40-vuotiaan bikinivartaloksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen elokuvakaunotar Kate Beckinsale tunnetaan parhaiten roolistaan Underworld-elokuvasarjassa, jossa hän näyttelee Selene-nimistä vampyyria. Neitokaisella on ikää jo 40 vuotta, mutta se ei tunnut näkyvän hänessä.

Uusimmissa bikinikuvissa Kate vilvoittelee Los Cabosissa, Meksikossa, sijaitsevan hotellin allasalueella aviomiehensä Len Wisemanin kanssa. Tummakutrinen tähti nähdään otoksissa bikiniasussa, joka paljastaa Beckinsalen joogaharrastuksen tulokset – keho muistuttaa enemmän pariskymppisen neidon vartaloa.

Äskettäin Kate Beckinsale nähtiin Total Recall -elokuvan uusintaversiossa Colin Farrellin ja Jessica Bielin rinnalla. Tulevaisuudessa nainen tähdittää elokuvia The Trials of Cate McCall ja Eliza Graves.