Loppuunmyyty Blockfest käynnistyi aurinkoisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen merkittävimpiin hiphop-festivaaleihin lukeutuva Blockfest on parhaillaan täydessä käynnissä Tampereen Ratinanniemen festivaalipuistossa. Illan pääesiintyjänä lavalle nousee Wu-Tang Clan.

Päivän artistikattauksen aloitti kolmelta iltapäivällä Raappana, joka esitti keikkansa päätteeksi myös otteen hänen ja JVG:n yhteishitistä Kran Turismo. Parhaillaan päälavalla esiintyy Asa, jonka settilistaan on mahtunut myös muutamia Avain-hittejä vuosien takaa. Yleisöä ovatkin villinneet muun muassa hitit Punainen tiili ja Roihuvuori.

Perjantain muita merkittäviä esiintyjiä ovat Brädi, Kemmuru, Petri Nygård ja Juju sekä tällä viikolla Salil eka salil vika -kappaleellaan suursuosioon kirjaimellisesti yhdessä yössä noussut Musta Barbaari, jonka kanssa lavalle nousee Ruudolf. Blockfest oli tänäkin vuonna loppuunmyyty jo etukäteen.

20130823-164958.jpg

20130823-165003.jpg