Blockfestin perjantai kuvina – Wu-Tang Clan, Petri Nygård…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Tampereella järjestettävä Blockfest tarjoili eilen ensimmäisenä festaripäivänä herkkua genren faneille. Ratinan loppuunmyyty festaripuisto sai nimittäin nauttia maailmantähtien harvinaisesta esiintymisestä, mutta mukaan mahtui myös tuttuja kotimaisia tähtiä.

Illan pääesiintyjä oli Wu-Tang Clan, joka marssitti lavalle joukon rap-veteraaneja. Kotimaiselta puolelta lavalla nähtiin päivän aloittaneen Raappanan lisäksi myös muun muassa Asa, Petri Nygård, Musta Barbaari, Brädi ja Ruudolf.

Tänään lauantaina on vuorossa todellinen hittiparaati, kun Blockfest hemmottelee yleisöä päivän pääesiintyjä Mac Millerin lisäksi vahvalla kotimaisella sarjalla. Esiintymässä nähdään lauantaina muun muassa Tuomas Kauhanen, Timi Lexikon, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Stig, Yön polte, Jukka Poika, Redrama, Majuri, Elastinen ja JVG, jonka kanssa esiintyvät myös Sini Sabotage ja Mäk Gälis.