Uusi hittituote leviää – jäädytettyä olutvaahtoa tuoppiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaiset urheilufanit tunnetaan etenkin heidän olutmyönteisistä ajatuksistaan, ja nyt Los Angelesin tunnetuimmalla baseball-kentällä, eli Dodgers Stadiumilla, on aloitettu myymään uutta hittituotetta. Kyseessä on jäädytetty olut ja tuote on otettu innolla vastaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Associated Pressin mukaan jääolut on ennemminkin normaalituopin päälle lisättävä jäinen olutkuorrute. Juomaa testannut Mike Dahl kertoo, että kuorrute tekee oluesta hieman kylmempää kuin mitä tavallinen tuoppi on, joten makukin on enemmän hänen mieleensä.

Kirin-merkkistä jääolutta povaillaan seuraavaksi hitiksi Yhdysvalloissa, ja brändistä on tarkoitus leipoa Coronan ja Budweiserin kaltainen menestystarina. Vaikka jääolut on saavuttanut hiljalleen ihmisiä puolelleen, on sen 11 dollarin tuoppihintaa varmasti pudotettava lopullisen jättisuosion saavuttamiseksi.