Jennifer Anistonilla yleinen fobia – edes alkoholi ei auta rauhoittumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain, kuinka Jennifer Anistonin epäillään olevan raskaana hänen vatsaa peittävän vaatetuksen perusteella. Neitokainen lomaili hiljattain tulevan aviomiehensä kanssa Meksikossa, mutta lomalento on kaiketi tuottanut näyttelijälle pelkkää tuskaa.

Jennifer Aniston myöntää nimittäin kärsivänsä lentopelosta. 44-vuotias Frendit-tähti paljasti hermostuvansa aina lennon lähestyessä, eivätkä edes alkoholidrinkit helpota hänen oloaan. Jennifer jutteli peloistaan brittiläisessä Lorraine -televisio-ohjelmassa vieraillessaan.

Frendit-sarjasta tuttu näyttelijätär Jennifer Aniston siirsi hiljattain häitään, koska hän halusi keskittyä kihlattunsa Justin Therouxin kanssa remontoimaan 16 miljoonan dollarin arvoista Bel Airin kotiaan. He ovat olleet kihloissa viime vuoden elokuusta lähtien. Kaksikon häistä on huhuttu jo pitkään, ja seremonian ajankohtaa ollaan vaihdettu lööppien mukaan jo useampaan otteeseen.