Naisten karvanpoisto tulee todella kalliiksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naisten karvoitusta pidetään epämiellyttävänä ja siksi neitokaiset poistavat haituviaan tunnollisesti. Sääret, bikinirajat ja kainalot ovat yleisimmät karvattomat alueet, mutta joutuupa joku jopa poistamaan viiksiään tai varvaskarvojaan viikoittain.

Karvanpoistoon saa uppoamaan reilusti rahaa, mikäli tahtoo jäljen olevan myös huippulaatua. Sokeroinnit ja vahaukset nielaisevat naisilta useita euroja, ja nyt Femail First kertoo, että naiset kuluttavat karvojen poistamiseen keskimäärin noin 9.425 euroa koko elämänsä aikana. Remington-kosmetiikka-alan yritys kysyi 3.000 naisen karvanpoistotottumuksia.

Kyselyn mukaan naiset kuluttavat elämästään pelkkään karvanpoistoon peräti neljä kuukautta, joka muodostuu niin höylällä ajelemisesta, epilaattoreiden käyttämisestä kuin vahauksistakin. Naiset olisivat saman kyselyn mukaan valmiita maksamaan kertaheitolla 840 euroa, jos he pääsisivät epätoivotusta karvoista eroon loppuelämän ajaksi.