Wu-Tang Clan villitsi Blockfesteillä – huippusuosittu keikka oli venähtää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen merkittävimpiin lukeutuva hiphop-festivaali Blockfest marssitti eilen perjantain pääesiintyjäkseen hiphop-legenda Wu-Tang Clanin. Genrensä legendaarisimpiin lukeutuva yhtye villitsi loppuunmyydyn tapahtuman yleisön.

Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Kuva: Santeri Saarinen, Stara

Yhtyeen jäsenet viihtyivät hieman liian hyvin hotellimajoituksessaan, sillä he ilmestyivät festivaalialueelle hieman aikataulusta myöhässä. Paikalle saavuttuaan Wu-Tang Clan veti setin, josta ei hittejä puuttunut. Huippusuosittu keikka oli jopa venyä hieman liian pitkäksi, mutta äänentoistosta vastannut miksaaja piti kiinni sovitusta aikataulusta ja keskeytti lopulta keikan.

Jo ennakkoon loppuunmyyty Blockfest marssitti eilen lavalle Wu-Tang Clanin lisäksi myös esimerkiksi Petri Nygårdin, Raappanan ja Asan. Yksi illan odotetuimmista esiintyjistä oli aiemmin tällä viikolla nettihitiksi kertaheitolla noussut Musta Barbaari, jonka kappale Salil eka salil vika oli yleisömeren reaktioista päätellen yksi illan suosituimmista kappaleista.