Eva Longoria erosi – George Clooney kiikarissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täydellinen nainen Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti, Tyler Christopherin ja Tony Parkerin kanssa. Hän erosi viime vuonna poikaystävästään Mark Sanchezista. Nyt hän on eronnut myös neljä kuukautta kestäneestä suhteestaan Ernesto Arguellon kanssa.

Eva Longoria päätti panna suhteen poikki, koska se ei hänen mielestään sittenkään toiminut. Us Weekly kertoo, että Eva ja Ernesto vaikuttivat ainakin ulkopuolisten silmissä erittäin rakastuneilta, ja he jopa veikkasivat miehen kosivan Evaa nopealla aikataululla. Evan mielestä suhde ei kuitenkaan ollut vakavalla pohjalla, vaikka Ernesto olikin hauska mies.

Kerroimme noin kuukauden päivät sitten, kuinka komea Geroge Clooney on kääntänyt katseensa pitkäaikaiseen tuttavaansa Eva Longoriaan. Kaksikko oli tavannut toisensa keväällä Berliinissä. Eva kuitenkin torjui Georgen lemmenkipinät, koska mies oli tällöin vielä varattu.

Näyttelijäkomistus oli sanonut Longorialle, että hän on todella kiinnostunut kuumasta naisnäyttelijästä. Eva ei vastannut Georgen lukuisiin soittoihin tai tekstiviesteihin, ja hän piti pintansa ettei sekaantunut varattuun mieheen. Clooney on nyt eronnut. Eva Longoria on myös vapailla markkinoilla. Nähtäväksi jää, kulkevatko ruskeasilmäisten näyttelijöiden tiet vielä yhteen.