Hamsterin uskomaton suoritus – pohjattomat posket?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni on nähnyt verkkoon ladattuja hamsterivideoita, joissa pienikokoiset lemmikkieläimet ahtaavat poskipussinsa täyteen ruokaa. Nyt YouTuben käyttäjiä viihdyttää heibonkinoko-nimimerkin lataama hamsterivideo.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään pieni vaaleanruskea söpöläinen, joka on saanut ateriakseen minimaissin. Kuten monet tietävät, pyrkivät hamsterit jemmaamaan ruokansa ensin poskissa oleviin pusseihin, ja niin tekee myös tämä pikkuotus. Vaikka aluksi eläimen missio näyttää mahdottomalta, onnistuu se lopulta saamaan lähes koko maissin poskeensa.

Hamsterin leukaperät ovat kuitenkin ahtaamisen jälkeen kummallisen näköiset. Minimaissin pää on lähempänä eläinraukan kylkeä kuin suuta. Eläin kuitenkin piilottaneen maissin pesänsä pohjalla olevien purujen sekaan myöhempää syömistä varten.