Näin harva nainen suostuu menemään töihin ilman meikkiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naiset kohtaavat päivittäin ulkonäköpaineita, kun televisiot, aikakausilehdet ja ulkoilmamainokset täyttyvät toinen toistaan kauniimmista mallikuvista. Suurin osa neitokaisista kohentaakin ulkonäköään meikin avulla, ja vain harva suostuisi menemään esimerkiksi töihin naturellina.

My Voucher Codes -yritys teetti kyselyn, jonka mukaan peräti 75 prosenttia naisista myöntää, että ei suostuisi menemään töihin ilman meikkiä. Osa vastaajista jopa epäili, että joutuisi ilman meikkiä vaikeuksiin työpaikalla. Kyselyyn vastasi 1.812 yli 18-vuotiasta brittinaista.

62 prosenttia vastaajista myönsi, että ilman meikkiä työskenteleminen tekisi heidän olostaan epävarman. Samassa kyselyssä myös hieman yli puolet vastaajista arvioi, että huolitellulla ulkonäöllä on merkitystä heidän urallaan etenemisessä. Eniten meikkiä käytetään kaupan alalla.