Lady Gaga jätti paidan studiolle? Rintaliivisillään kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gagan uuden albumin ensisingle Applause on jo herättää kohua maailmalla, sillä laulaja on yrittänyt pönkittää odotuksia huonommin menestyneen kappaleen listasijoituksia kyseenalaisilla kampanjoilla. Häntä syytetään nyt listojen keinotekoisesta manipulaatiosta.

Eilen Lady Gaga kuvattiin New Yorkissa yhdessä maailmankuulun valokuvaaja Terry Richardsonin kanssa. He olivat poistumassa kuvaajan studiolta, jonne Lady Gaga näytti unohtaneen paitansa.

Lady Gaga nähdään tuoreella Applause-musiikkivideolla minikokoisissa bikiniasuissa, jotka peittävät vain laulajattaren strategiset paikat. Neitokaisen videolla nähdään taiteellisia elementtejä ja esimerkiksi viittauksia sirkustaiteeseen. Tähti voimistanee kyseisen vivahteikkaan videon kautta asemaansa muoti-ikonina.