Pettääkö kumppanisi? Näistä merkeistä tunnistat uskottomuuden

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toiset tietävät heti, kun heidän kumppaninsa on ajautunut väärille teille. Sen lisäksi, että he osaavat lukea asioita pelkästään pettäjän käyttäytymisen perusteella, on heillä usein myös vahva sisäinen tunne meneillään olevasta vilunkipelistä.

Femail First listasi kymmenen varmaa merkkiä, jotka kertovat kumppanin pettämisestä. Ensimmäinen selkeä signaali on se, että partneri ei enää viihdy kotona tai puolisonsa seurassa. Etäisyyttä voi ottaa monella eri tapaa ja usealla eri verukkeella. Sama pätee myös muuhun perheeseen ja ystäviin. Kaikki perinteiset tapaamiset muuttuvat usein pettäjälle toissijaiseksi, kun elämän jännää haetaan vieraasta pedistä.

Mikäli kumppani ei myöskään saa näppejään irti puhelimesta, kielii se usein siitä, että toisessa päässä täytyy olla jotain perin mielenkiintoista, kuten uusi ihastus. Fiksuimmat tosin poistavat pettämisen jäljet puhelimestaan. Sama pätee myös siihen, jos oma rakas karkaa toiseen huoneeseen puhumaan puheluitaan.

Pettämisestä saattaa kertoa myös se, jos kumppani viettää yhä enemmän aikaa ystäviensä kanssa. Jos hän aiemmin kävi moikkaamassa kavereitaan esimerkiksi kerran viikossa ja nykyään istuu heidän kanssaan joka ilta, on hänen kiinnostuksensa vahvasti jossain muualla kuin kotona.

Kun kumppani on tavannut uuden tuttavan, eikä osaa puhua enää muusta kuin hänestä, voi tämä myös tarkoittaa ihastumista tähän ihmiseen. Etenkin jos kyseessä on vastakkaista sukupuolta edustava henkilö, kannattaa partnerin reaktiota seurailla suurennuslasilla.

Pettäjä jättää myös tahtomattaan erilaisia vinkkejä salasuhteestaan ja tarkkasilmäiset kumppanit osaavat nähdä nämä seikat helposti. Sellaisia ovat muun muassa vieraat tuoksut vaatteissa tai raapimisjäljet selässä. Entäpä suhteen seksielämä? Se jo pelkästään kertoo sen, onko kumppanuksilla yhteistä rakkauselämää vai hakeeko toinen puolisoista hellyytensä muualta. Seksitön suhde saattaa ajaa toisen pettämään tai olla jo olemassa olevan suhteen merkki.