Nämä naiset olivat takavuosina liian eroottisia – olisitko uskonut?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisaikaan kotirouvien piti olla huoliteltuja ja hyvätapaisia naisia, jotka tekivät miehelleen ruoan valmiiksi, pitivät kodin siistinä ja hääräsivät siveellisinä keittiössä. Nyt Rhye-niminen indiekaksikko on löytänyt käsiinsä hieman villimpää naiskauneutta vuosien takaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhtyeen uudella 3 Days –musiikkivideolla keimailee joukko entisaikojen naisia vähissä vaatteissa. Vaikka eroottisia videoita on kuvattu aina, ovat ne useimmiten päätyneet salaisiin kansioihin niiden aikaansa sopimattomuuden vuoksi. Videolla nähdään harvinaislaatuista historian havinaa vuosien takaa.

Rhye on losangelesilainen kahden miehen indie-musiikkia soittava yhtye, joista Robin Hannibal on kotoisin Tanskasta ja Mike Milosh Kanadasta. Heidän tänä vuonna ilmestynyt albumi on saavuttanut suosiota etenkin Euroopassa.