Antti Tuiskun läpimurrosta jo 10 vuotta – juhlakiertue tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyllä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Antti Tuisku osallistui Idolsin koelauluihin Turussa ja loppu on kotimaista musiikkihistoriaa. Sen kunniaksi hän lähtee tänä syksynä mittavalle yli 40 konsertin kiertueelle. Luvassa on show, joka on läpileikkaus Antin urasta.

– Tuleva kymmenvuotisjuhlakiertueeni on varmasti tähänastisen urani kohokohta. Kiertueen suunnittelu aloitettiin jo alkuvuodesta ja lupaankin tarjota yleisölle ikimuistoisen konserttielämyksen. Tunnen suurta kiitollisuutta musiikkini kuuntelijoita kohtaan ja on mahtavaa, että saan kaikkien vuosien jälkeen tehdä näinkin mittavan kiertueen, Antti sanoo.

Antti Tuiskun keväällä julkaistun ja kultaa myyneen Toisenlainen tie -albumin kolmas sinkku Leila on juuri toimitettu radioille. Kiertue alkaa lokakuussa Silja Serenadelta ja jatkuu marras-joulukuussa seuraaville paikkakunnille.

1.11. Kuusankoski, Kuusankoskitalo

2.11. Joensuu, Carelia-Sali

3.11. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli

8.11. Espoo, Sellosali

9.11. Järvenpää, Järvenpää-talo

10.11. Pori, Promenadisali

15.11. Kuopio, Musiikkikeskus

16.11. Imatra, Kulttuuritalo Virta

17.11. Hämeenlinna, Verkatehdas

20.11. Helsinki, Savoy-teatteri

23.11. Vantaa, Konserttitalo Martinus

24.11. Kotka, Konserttitalo

28.11. Ylivieska, Akustiikka

29.11. Raahe, Raahesali

30.11. Kuusamo, Kuusamotalo

1.12. Rovaniemi, Kulttuuritalo Korundi

7.12. Tampere, Tampere-Talo

8.12. Kokkola, Snellman-Sali

13.12. Turku, Logomo

14.12. Salo, Teatteri Provinssi

15.12. Vaasa, Vaasan Kaupunginteatteri