Kimin pinna katkeamassa – kontrolli menee jo liian pitkälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin reilun kahden kuukauden ikäinen tyttölapsi pääsi äsken julkisuuteen ensikuvallaan. North Westin kuva paljastettiin Kimin äidin luotsaamassa keskusteluohjelmassa, jossa Kanye West oli vieraana.

Nyt Kim Kardashian on suuttunut Kanyen esiintymisistä, ja naista sapettaa, että hänen miehensä on ainoa, joka saa kertoa julkisuudessa jälkikasvustaan. Radar Onlinen mukaan Kanye on alusta asti tehnyt selväksi, että hän tulee hoitamaan perheestä tiedottamisen, mutta Kim on alkanut vieroksumaan miehensä kontrollointia.

Pariskunnan välillä kerrotaan olevan tällä hetkellä käynnissä varsinaiset valtataistelut julkisista esiintymisistä. Kanye West esitteli tyttärensä kuvan äskettäin Kim Kardashianin äidin luotsaamassa keskusteluohjelmassa.

Kris Jennerin vieraana käynyt Kanye silminnähden kiemurteli tuolissaan ennen kuvan paljastamista. Moni on veikannut, että kuva on näytetty ohjelmassa vain epätoivoisena yrityksenä pelastaa Kris Jennerin oma televisio-ohjelma, joka ei alkuhehkutuksesta huolimatta ole tehnyt läpimurtoa.