Venetsialaiset jälleen Tampereen Ratinassa – suuri ilotulitus täyttää taivaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loppukesän huipennukseksi Tampereen keskustassa muodostunut Tampereen Venetsialaiset -tapahtuma tuo jälleen kaupunkilaisille mahdollisuuden juhlistaa suven loppumista näyttävästi. Lauantaina 31. elokuuta Ratinan suvannossa järjestettävä tapahtuma sisältää massiivisen ilotulituksen Pink Floyd -coverbändin tahdissa.

Yhtye soittaa puolituntisen hittikimaran Vuolteensillalta samalla, kun taivas täyttyy ilotulitteista ja pyroefekteistä. Ratinan suvannon rannoille odotetaan sankkaa yleisöjoukkoa ihailemaan Tampereen kesän suurinta musiikki-ilotulitusta. Tapahtuman visuaalisesta suunnittelusta vastaavat Profilight Oy ja Pyrostar.

– Vuolteensilta suljetaan yleisöltä lauantaina keskipäivästä keskiyöhön saakka, jotta ilotulitusta ja keikkaa varten tarvittavat rakenteet voidaan rakentaa ja purkaa. Kävelyliikenne ohjataan Kehräsaaren puiselle kävelysillalle, kun taas pyöräliikenne opastetaan kulkemaan Laukonsillan kautta, Profilight Oy:n herra toimitusjohtaja Mika Yli-Jyrä kertoo.

Parhaat katselupaikat ovat Yli-Jyrän arvion mukaan Ratinan Stadionin parkkipaikan läheisyydessä sekä ravintola Miamin terassin alueella. Koskiravintolat Oy:n terassit Hullussa Porossa ja Miamin edustalla sekä Laituri-anniskelulautta ovatkin avoinna maksutta tapahtuman päättymiseen saakka. Ennen musiikki-ilotulitusta DJ Orkidea lämmittelee juhlakansaa M/S Tampere -ravintolalaivan kannelta soittaen.