Chris Brownin pahoinpitelysyyte hylättiin – ei joutunut vankilaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisissa kohuotsikoissa nähty amerikkalainen r&b-tähti ja Rihannan ex-poikaystävä Chris Brown ilmoitti taannoin kyllästyneensä kuuluisuuteen. Mies vihjasi Twitter-viestissään, että uusi X-albumi jäisi todennäköisesti miehen viimeiseksi.

Nyt 24-vuotias laulaja voi huokaista helpotuksesta, sillä häntä vastaan nostettu pahoinpitelysyyte on hylätty. Deanna Gines -niminen nainen väitti aikaisemmin Chris Brownin tönäisseen häntä Heat Ultra Lounge -yökerhossa. Naisen mukaan hän kaatui tönäyksen seurauksena, ja reväytti nivelsiteet toisesta jalastaan. TMZ-verkkosivuston mukaan Anaheimiläinen asianajaja hylkäsi tapauksen puutteellisen todistusaineiston vuoksi.

Deanna Ginesin tarinasta löydettiin jo aikaisemmin lukuisia aukkoja, sillä nainen ei esimerkiksi koskaan esitellyt henkilökohtaisesti väitettyjä vammojaan viranomaisille. Myös yökerhon omistaja ilmoitti naisen tarinan olevan valheellinen, ja samaisena iltana kuvattu videomateriaali osoitti naisen kävelleen ”loukkaantuneella” jalallaan myöhemmin kuin mitään ei olisi tapahtunut.