Maailman eniten tienaavat julkkikset listattiin – vuositulot jopa 125 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Madonna otti hiljattain hampaisiinsa kultaisilla koristeilla varustetut grillssit, jotka yleensä nähdään lähinnä leveää elämäntyyliä suosivilla räppäreillä. Nastikään 55 vuotta täyttänyt Madonna on nyt listattu maailman eniten tienaavaksi julkisuuden henkilöksi.

Forbes-lehti listasi maailman eniten tienaavat julkimot ja Madonna voitti listauksen suvereenisti 125 miljoonan dollarin, eli 93,8 miljoonan euron vuosituloillaan. Lehti vertasi viime vuoden heinäkuun ja tämän vuoden heinäkuun välillä ansaittuja tuloja. Eniten tähti tienaa kiertueensa lipputuloilla ja oheistuotteidensa myynnillä. Lisäksi laulajalla on oma vaatemallisto, hajuvesi ja sijoituksia eri yhtiöissä.

Kakkosena listalla on ohjaaja Steven Spielberg sadan miljoonan dollarin vuosituloilla. Kolmantena listalla on samoihin 95 miljoonan dollarin vuosituloihin yltäneet E.L. James, Howard Stern ja Simon Cowell. Madonna palkkasi vastikään brittipoppari Rita Oran oman Material Girl -vaatemallistonsa kasvoksi. Aiemmin Taylor Momsen, Kelly Osbourne ja Georgia May Jagger ovat toimineet samassa, varsin rahakkaassa pestissä.