Maailman paras duuni tarjolla? Katso esittelyvideo unelmatyöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miltäpä kuulostaisi työ, jossa saisi matkustaa maailman eksoottisimpiin kohteisiin, tutustua paikalliseen kulttuuriin, ottaa kohteessa hemmotteluhoitoja ja vieläpä kertoa tästä kaikille julkisesti sosiaalisen median kautta? Palkka tästä kaikesta on 100.000 dollaria.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jauntaroo-niminen matkailualan yritys etsii nyt palkkalistoilleen ihmistä, joka on valmis pakkaamaan reppunsa ja lähtemään maailmalle. Voittaja valitaan yritykseen lähetettyjen videoiden perusteella ja hakuaikaa tehtävään on 15. syyskuuta saakka.

Yhtiö kutsuu avoinna olevaa mahdollisuuttaan maailman parhaimmaksi työpaikaksi. Jauntaroon mainosvideo kertoo hyvin, mistä kampanjassa on kyse. Unelmien ammattinimike on Chief World Explorer ja matkustelun ohessa on tarkoitus tehdä hyväntekeväisyystyötä Jauntaroon nimissä.