Nyt se on vahvistettu: Miehet katsovat ensin naisen silmiä – sitten vasta rintoja

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni nainen olettaa, että miehet tuijottavat ensimmäisenä pelkästään heidän rintavakoaan, peppuaan ja vasta sitten kiinnittävät huomiota hameväen kasvoihin. Olettamus on kuitenkin väärä, sillä tuoreen kyselyn mukaan miehet katsovat ensin naisen silmiä ja hymyä.

Rintojen katsastaminen tulee vasta kolmantena. Peräti 70 prosenttia miehistä vakuuttaa, että naisessa ensimmäisenä huomion kiinnittävät silmät. Vasta silmien jälkeen he katsovat esimerkiksi naisen hiuksia ja vartalon mallia. Myös leidit katsovat miehissä ensimmäisenä silmiä.

Naiset eivät kuitenkaan kiinnitä miehen painoon huomiota, vaan silmien jälkeen tehdään tsekkaus uroksen pituuteen ja hiuksiin. Katseella on muutenkin tärkeä merkitys suhteen aloittamisen kannalta, sillä mikäli toisistaan kiinnostuneet henkilöt vaihtavat ahkerasti katseita, saattaa se olla merkki mielenkiinnosta. Kyselyn toteutti Murine-silmätippoja valmistava yritys ja sen julkaisi Femail First.