Vanessa Hudgens kuuma kesäkissa – yllä niukat farkkushortsit ja napapaita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

High School Musical -tähdet Vanessa Hudgens ja Zac Efron tunnettiin aikaisemmin Hollywoodin lemmenparina, mutta sittemmin eronneet tähdet ovat menneet elämässään eteenpäin. Vanessa Hudgens on kokeillut siipiään myös laulajana $$$ex-singlen muodossa.

Nyt Vanessa Hudgens on herättänyt huomiota näyttäytymällä Kalifornian Studio Cityssä kesäisen seksikkäässä asuvalinnassa. Ystäviensä kanssa shoppaillut näyttelijätär kuvattiin päällään niukat farkkushortsit ja varsin lyhyt napapaita, jotka epäilemättä käänsivät katseita kaupungin kaduilla.

Vanessa Hudgens on ajat sitten karistanut Disney-tähden puhtoisen imagon. Spring Breakers -elokuvassa neito esitti huumeisiin ja seksiin mieltynyttä teiniä. Uudessa Frozen Ground -pätkässä hänet tullaan näkemään teiniprostituoituna.