Näyttelijäkomistus pani paparazzin nippuun keskellä katua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin joutui taannoin ongelmiin ajauduttuaan New Yorkissa käsirysyyn paparazzin kanssa. Nyt suosikkinäyttelijä on jälleen käyttänyt voimaa, koska paparazzit jahtasivat hänen synnytyslaitokselta tullutta Hilaria-vaimoaan.

55-vuotias näyttelijämies sai ensimmäisen yhteisen lapsen Hilarian kanssa viime viikon perjantaina. Kun pariskunta oli lähdössä synnytyslaitokselta kotiin, säntäsi yksi paparazzeista heitä kohti. Alec ei tästä pitänyt, vaan kävi kuvaajaan käsiksi suutuspäissään. Hilaria karkasi pienen Carmen Gabrielan kanssa läheiseen kahvilaan.

Alec oli TMZ-sivuston mukaan ihmetellyt, kuka on niin sairas, että jahtaa kameroineen vastasynnyttänyttä naista. Valokuvaaja puolustautui, että oli kysynyt vain peruskysymyksiä pariskunnalta, kunnes Alec oli räjähtänyt. Molemmat käsirysyn osapuolet soittivat tapahtumista poliisille, mutta kumpikaan ei tahtonut nostaa asiasta syytteitä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Alec Baldwin menettää hermonsa paparazzien tähden. Viime vuonna hän joutui muutaman viikon aikana kahteen väkivaltaiseen kohtaamiseen valokuvaajien kanssa.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi taannoin, ettei hän halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi viime vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.