Räppäri Drake oikeuteen jättiveloista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen räppäri Drake on viime aikoina ollut otsikoissa pitkälti ulkomusiikillisissa merkeissä. Hän on herättänyt kohua esimerkiksi tappelemalla r&b-laulaja Chris Brownin kanssa newyorkilaisessa yökerhossa. Lisäksi hän joutui taannoin Amanda Bynesin sekavien Twitter-haukkujen kohteeksi.

Draken ongelmat jatkuvat, sillä nyt muusikon stylisti on nostanut kanteen häntä vastaan. Stylisti Michael Raphaelin mukaan tähti on joulukuusta 2012 alkaen velkaa hänelle 76.490 dollarin, eli yli 57.000 euroa. TMZ-verkkosivuston mukaan Räppäri palkkasi Raphaelin stylistikseen huhtikuussa 2012 30.000 dollarin kuukausipalkkiolla.

Kanteen mukaan palkka ei kuitenkaan ole kattanut kaikkia kuluja, joita miehelle on aiheutunut Draken nimisissä työtehtäviä suorittaessa. Tähän sisältyy esimerkiksi hotellilaskuja, lentolippuja ja lukuisten shoppailureissujen aiheuttamia kuluja. Raphaelin mukaan Drake maksoi hänen palkkansa alkuun kuuliaisesti, mutta lopetti maksamisen yhtäkkiä joulukuussa 2012.

Drake nousi kuuluisuuteen alunperin Degrassi: The Nest Generation -televisiosarjan roolinsa myötä. Vuonna 2009 Drake solmi levytyssopimuksen Lil Waynen Young Money Entertainment -levy-yhtiön kanssa. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Thank Me Later vuonna 2010. Drake on sanoittanut kappaleita monelle poptähdelle kuten Alicia Keysille ja Jamie Foxxille.