Japanilaiset kehittivät rajun käytännön pilan – katso kohteen reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parhaimpia piloja ovat ne, joissa ihmiset saadaan uskomaan mahdottomaan. Aasialaiset ovat kunnostautuneet useissa pilailuohjelmissa viemään kepposiaan äärimmilleen, ja nyt verkossa nähdään uusi hiuksia nostattava pilailuvideo.

Videolla nähdään pahaa-aavistamaton henkilö, joka kävelee rakennuksen käytävällä muina miehinä. Yhtäkkiä hän näkee liudan ohi juoksevia ihmisiä ja ihmettelee, minne porukka on pakenemassa ja miksi. Lopulta hän huomaa, kuinka nurkan takaa tulee järisyttävän kokoinen tyrannosaurus.

Mies säikähtää niin, että kaatuu rysähdyksellä maahan. Lopulta hän lähtee silminnähden paniikissa juoksemaan pitkin käytäviä. Hän ei huomaa, että kyseessä on vain dinosaurusasuun pukeutunut ihminen.