Miley Cyrus nousi yksityiskoneeseen pyjamassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Miley Cyrus on viime aikoina herättänyt runsaasti huomiota tempauksillaan. Tähden aiheuttama kohu saavutti uuden ala-arvoisen huippukohdan viikonloppuna järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa, jossa Miley esiintyi erittäin eroottisesti.

Nyt Miley on kuvattu poistumassa New Yorkista New Jerseyn lentokentän kautta. Siellä hänet ikuistettiin viime yönä nousemassa yksityiseen suihkukoneeseen pyjama yllään. MTV-gaalan kohua tullaan käsittelemään vielä pitkään, sillä useat eri järjestöt ovat esittäneet siitä jyrkän vastalauseensa.

Äskettäin Mileyn uuden musiikkivideon väitettiin sisältävän Illuminatin piiloviestejä. Laulaja kertoi halunneensa näyttää, minkälaista juhlimisen täyttämä elämä on hurjimmillaan Los Angelesissa, etenkin kotibileissä. Parikymppinen Miley Cyrus vieraili taannoin Euroopassa, ja hän sai heti Saksaan rantauduttuaan ruokamyrkytyksen huonoksi menneestä sushista. Hän joutui perumaan useita tapaamisia sairastumisensa takia.