Muhkea kooste Blockfest-poseerauksia Facebookiin – katso löydätkö itsesi tai ystäväsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Tampereella järjestettiin jo kuudennen kerran Blockfest-tapahtuma, joka marssitti esiintymislavoille kaikki Suomen kuumimmat hiphop-tähdet sekä pari kivenkovaa ulkomaista tähtiesiintyjää. Stara oli luonnollisesti paikalla, ja festaritunnelmia nähtiin aiemmin kahdessa kuvagalleriassa.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Juhlakansa poseerasi innokkaasti myös Staran kuvausseinän edessä, jossa Staran kuvaaja ikuisti heidän aurinkoisessa festarisäässä. Nyt kuvat on julkaistu Staran Facebookissa, jossa kuviin voidaan myös merkitä niissä poseeraavia ihmisiä. Käy siis tarkistamassa, jos itse poseeraat kuvissa tai jos löydät kuvista vaikkapa ystäväsi.

Katso Blockfest 2013 -poseerauskuvat tästä.

Viikonlopun tähtiesiintyjiä olivat kansainvälisellä puolella Wu-Tang Clan ja Mac Miller, kun kotimaisista tähdistä suurimman suosion saivat Cheek, Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, Musta Barbaari ja Elastinen.