Itseoppinut psykologi: ”Väritystehtävä paljastaa oletko riivattu”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohuttu Jerry Mungadze on mies, joka on yrittänyt käännyttää homoja heteroiksi ja poistaa demoneita riivatuista ihmisistä. Nyt Mungadze vieraili tunnetun televisioevankelista Benny Hinnin vieraana kertomassa, millaisia metodeja hän käyttää riivatun ihmisen paljastamiseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Right Wing Watchin YouTube-kanavalla julkaistulla videolla selvennetään Jerry Mungadzen käyttämää väriliitumenetelmää. Mies nimittäin vakuuttaa, että hän pystyy paljastamaan riivatut ihmiset pelkästään väritettävän kuvan avulla. Kuvassa on ihmisen aivot.

Mies selventää, että jokaisella aivojen osalla on oma tehtävänsä ja millä värillä ihminen kunkin osan värittää, kertoo se tarkasti värittäjän henkisestä tilasta. Lopputuloksen avulla Mungadze arvioi, onko henkilö riivattu.

– Musta, ruskea ja harmaa kertovat siitä, että ihminen on demonien vallassa, Mungadze selventää.