HIM areenakeikalla Yhdysvalloissa – katso tuoreet kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen lovemetalliyhtye HIM joutui taannoin perumaan koko Yhdysvaltojen kiertueensa laulaja Ville Valon sairastumisen vuoksi. Odotettujen keikkojen peruminen oli yhtyeelle raskas takaisku. Nyt HIM on kuitenkin viimein päässyt nousemaan lauteille rapakon takana.

Eilen HIM esiintyi The Rock Allegiance Tour -kiertueen keikalla Michiganin Sterling Heightsissa sijaitsevan Freedom Hill Amphitheaterin lavalla. Kuvien perusteella Ville Valo näytti olevan hyvässä vauhdissa ja keikka ainakin visuaalisesti onnistunut. Paikallisia keikkaraportteja odotellaan tänään.

Yhtyeen uusi albumi Tears On Tape debytoi taannoin upeasti Saksan albumilistalla sijalla kaksi. Britanniassa albumi julkaistiin 29. huhtikuuta Metal Hammerin 132-sivuisen HIM-spesiaalilehden mukana. Julkaisu on myynnissä lehtimyymälöissä ja supermarketeissa. Albumi on kerännyt kehuja myös kriitikoilta. Muun muassa amerikkalainen laajasti seurattu Artist Direct antoi levylle täydet viisi tähteä.