Lastenohjelma parodioi Sons of Anarchy -sarjaa – tässä näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa Sub-kanavalla esitettävä suosittu Sons of Anarchy -televisiosarja kertoo samannimisen moottoripyöräjengin laittomuuksista. Rankan aihepiirinsä vuoksi myös sarjan sisältöä ei voi suositella perheen pienimmille katsojille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tästäkin huolimatta suosittu amerikkalainen lastenohjelma Sesame Street, eli Seesamtie, on nyt parodioinut suosikkisarjaa. Sesame Streetin version nimi on Sons of Poetry, eli ”Runouden pojat”. Sketsissä moottoripyöräjengiläiset auttavat epätoivoista runoilijaa keksimään sanoja jotka rimmaavat bluen, eli sinisen kanssa.

Sesame Street -lastenohjelmaa on esitetty Yhdysvalloissa jo vuodesta 1969 lähtien. Sarjassa Jim Hensonin luomat nukkehahmot opettavat lapsille muun muassa lukemista ja laskemista. Sons of Anarchy puolestaan ajelee takaisin moottoripyöräjengien ja rikosten väkivaltaiseen maailmaan kuudennen kautensa merkeissä Yhdysvalloissa syksymmällä.