Mies rakensi oman Ritari Ässä -auton – tässä autenttinen tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvun suosittu televisiosarja Ritari Ässä muistetaan paitsi David Hasselhoffin legendaarisesta roolisuorituksesta, myös KITT-autosta. KITT oli tekoälyllä varustettu Pontiac Trans Am -merkkinen urheiluauto, jonka kanssa Hasselhoffin näyttelemä Michael Knight jahtasi roistoja ympäri Yhdysvaltoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Moni Ritari Ässä -sarjan parissa kasvanut haaveilee varmasti vielä aikuisiälläkin oman KITT-ihmeauton omistamisesta. Nyt Chris Palmer -niminen detroitilainen mies on tehnyt haaveistaan totta, ja rakentanut oman KITT-auton eBay-nettihuutokaupasta ostamillaan osilla.

Chris Palmerin mukaan auton rakentamisessa vierähti noin kolme vuotta. Mies esittelee autoa Youtube-sivustolla nähtävällä videolla. Menopeli on varsin uskollinen televisiosarjan KITT-autolle kojelaudan videoruutuja myöten.