Mitä Britney Spears salailee?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi nimetty Britney Spears palasi taannoin pitkästä aikaa studiolle. Popin kuningatar päätti rikkoa laulutaukonsa Smurffit-elokuvan jatko-osassa kuultavalla kappaleella.

Nyt Britney Spears on vihjannut faneilleen työstävänsä heille yllätystä. 31-vuotias laulajatar kertoi Twitter-viestissään harjoittelevansa parhaillaan ”huippusalaista” projektia varten, joka julkistetaan ensi viikolla.

– Otin pienen tauon tervehtiäkseni Twitter-seuraajiani. Harjoittelen jotain huippusalaista varten, joka tapahtuu ensi viikolla…, Britney twiittasi.

Britney Spearsin musiikkiura on taas saanut tuulta alleen, sillä laulajatar paljasti äskettäin julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana. Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. 31-vuotias laulajatar tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa.