Jennifer Aniston oikeuteen – jätti remontin maksamatta?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Frendit-sarjan myötä supertähdeksi 1990-luvulla noussut näyttelijätär Jennifer Aniston suunnittelee parhaillaan häitä poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa. Tähti nousi vastikään otsikoihin Millerit-elokuvan rohkean trailerin myötä, sillä hän näyttelee elokuvassa stripparia.

Nyt näyttelijätär on joutunut ongelmiin urakoitsijansa kanssa. Jenniferin Bel Airin kodille rakennustöitä tehnyt yhtiö on nimittäin haastanut kaunottaren oikeuteen. Yhtiön mukaan näyttelijätär on jättänyt maksamatta talon pihalle rakennetusta terassista, TMZ kertoo.

J. R. Darnall Associates -yhtiön mukaan he ovat työskenneet Anistonille aiemminkin, ja kyseessä on ensimmäinen kerta, kun yhteistyössä on ongelmia. Yhtiö kertoo kanteessaan, että Jennifer on heille velkaa 43.710 dollaria terassin rakentamisesta. He olivat saaneet näyttelijättäreltä soiton terassin valmistumisen jälkeen, että siinä on vikaa.

Kun asiantuntija saapui paikalle tarkastamaan terassia, se oli jo purettu. Sivuston mukaan näyttelijätär ei ole tämän jälkeen vastannut mihinkään yrityksen yhteydenottoihin. Yhtiö haluaa nyt oikeusteitse maksun terassista, joka on jo siis tuhottu.