Matt Damon kiistää: En ole seuraavan Batmanin Robin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Matt Damon on niittänyt mainetta esimerkiksi huippusuosituilla Bourne-elokuvilla. Näyttelijä nähdään parhaillaan valkokankailla Elysium ja My Life with Liberace -elokuvassa. Damon tunnetaan myös toisen Hollywood-tähden, Ben Affleckin, pitkäaikaisena ystävänä.

Ben Affleck valittiin taannoin seuraavaksi Batman-näyttelijäksi. Uutinen sai lukuisat internet-käyttäjät vitsailemaan, että Matt Damon esittäisi tulevassa Batman vs. Superman -elokuvassa supersankarin apuria, ihmepoika Robinia. Damon on kuitenkin kiistänyt Times of India -lehdelle jyrkästi väitteet, joiden mukaan hänet tultaisiin näkemään valkokankaalla punavihreissä trikoissa.

– Olen vähän Ben Affleckia vanhempi. En pidä Robinia Batmania vanhempana. Joku lähetti minulle kuvan, jossa minut oli photoshopattu Robiniksi. Se oli erittäin hauska. Mutta voin turvallisesti sanoa, että en ole Robin, Matt Damon kommentoi.

Matt Damon kuitenkin puolusteli Ben Affleckin valintaa seuraavaksi Lepakkomieheksi. Hän uskoo Affleckin olevan loistava valinta rooliin, ja kehoittaa epäilijöitä katsomaan esimerkiksi Affleckin tuoreen Argo-elokuvan vakuuttuakseen tästä.

Matthew Paige ”Matt” Damon on seurustellut muun muuassa Good Will Hunting -elokuvan vastanäyttelijänsä Minnie Driverin kanssa. Hänellä oli myös taannoin kahden vuoden pituinen suhde näyttelijätär Winona Ryderin kanssa. Damon tapasi nykyisen vaimonsa Miamissa, missä argentiinalaiskaunotar työskenteli baarimikkona. He avioituivat vuonna 2005 New Yorkissa.