Miley Cyrusin sekoilu liikaa kihlatulle: ”Vaikuttaa negatiivisesti uraan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entisen Disney-tähden Miley Cyrusin elämä on näinä päivinä yhdenlaista show’ta. Twerking-kuningattareksikin kutsuttu laulaja-näyttelijä esiintyy tuon tuostakin paljastavissa asuissa, ja viimeksi hän shokeerasi MTV:n Video Music Awards -tapahtumassa roisilla esityksellään.

Tähti aiheutti kohun kiehnäämällä vähäpukeisena Robin Thicken kanssa Blurred Lines -kappaleen esityksen aikana. Nyt neitokaisen rivoilun kerrotaan jo tehneen loven hänen ja kihlattu Liam Hemsworthin suhteeseen. Miehen ystävät nimittäin yrittävät saada poikaystävää ottamaan etäisyyttä rohkeaan tähtikaunottareen.

Australialaisen Liamin oma näyttelijäura on nousussa Yhdysvalloissa, minkä takia tämän kannattaa kaveripiirin mielestä miettiä, kenen seurassa viettää aikaansa. Parin erosta on spekuloitu ennenkin, kun Liamin väitettiin helmikuussa pettäneen kihlattuaan Mad Men -tähti January Jonesin kanssa.

– Liam todella välittää Mileystä, mutta hänen rohkea tyylinsä ja ghetto-asenne ei ole sitä, mitä mies toivoi. Miley ei pelkästään aja kauemmas Liamia…Miehen koko tiimi pyytää häntä eroamaan, koska se vaikuttaa vain negatiivisesti hänen uraansa, kertoi ystävä Radar Online -lehdelle.

Pari on ollut yhdessä The Last Song -elokuvan kuvauksista alkaen. Entinen Hannah Montana -tähti on ajat sitten karistanut kiltin tytön imagonsa. Hänestä on tämän vuoden aikana levinnyt esimerkiksi verkkoon videoita, joissa hänen tanssii härskiä twerking-tanssia räppäreiden keikalla.