Ryöstäjät valitsivat väärän uhrin – hakkasi molemmat sairaalakuntoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti edusta ihmiskunnan fiksuinta kansanosaa, ja usein he jäävät kiinni todella typerien virheiden takia. Joskus myös Siperia opettaa, kun esimerkiksi ryöstäjät valitsevan väärän uhrin ja saavat itse pahemman kerran selkäänsä. Nyt näin on käynyt Yhdysvaltojen Charlottesvillessä.

Kuva: Charlottesvillen poliisi
Kuva: Charlottesvillen poliisi

Charlottesvillen poliisi on julkaissut pidätyskuvat kahdesta nuoresta miehestä, jotka yrittivät tiistai-iltana ryöstää opiskelijan aseella uhaten. Toisin kuitenkin kävi, sillä osat vaihtuivat ja molemmat ryöstäjät hakattiin sairaalakuntoon. Lisäksi uhri soitti paikalle poliisit ja piti ryöstäjiä hallussaan viranomaisten tuloon saakka.

Poliisin mukaan molemmat ryöstäjät saivat vakavia vammoja kasvoihinsa, mutta uhriksi valittu voi hyvin. 18- ja 19-vuotiaat ryöstäjät joutuvat toivuttuaan oikeuteen vastaamaan syytteisiin aseellisesta ryöstöstä. Itseään puolustaneelle uhrille ei ole tulossa syytteitä. Mikäli sama tilanne olisi tapahtunut Suomessa, olisi uhriksi valittu todennäköisesti saanut syytteet ja tuomiot kahdesta törkeästä pahoinpitelystä.