Breaking Bad -tunnusmusiikki soitettiin huumelaboratorion välineillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Breaking Bad -sarja on noussut huimaan suosioon. Sarjan viidettä ja samalla viimeistä tuotantokautta esitetään parhaillaan Yhdysvalloissa. Nyt Andrew Huang -niminen mies on ladannut YouTubeen oman versionsa sarjan tunnusmusiikista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tunnusmusiikki esitetään videolla huumelaboratorion välineillä soittaen. Mukana on muun muassa paistinpannu, propaanisäiliö, kumiletku sekä laboratorion mittakuppeja ja -pulloja.

Amerikkalaisessa Breaking Bad -televisiosarjassa seurataan viisikymppistä Walter White -nimistä opettajaa ja tämän edesottamuksia, kun hän viettää kaksoiselämää valmistaen amfetamiinia entisen oppilaansa Jesse Pinkmanin kanssa perheensä elättämiseksi.

Bryan Cranstonin, Anna Gunnin ja Aaron Paulin tähdittämä suosikkisarja on voittanut lukuisia palkintoja. Päätähdet Cranston ja Paul ovat myös voittaneet useita Emmy-palkintoja roolisuorituksistaan sarjassa.