Kaapista tullut nyrkkeilijä julkaisi alastonkuvansa Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilumaailmassa on viime vuosina nähty useita tapauksia, joissa homoseksuaalit miehet ja naiset ovat tulleet viimein kaapista. Eräs heistä on puertoricolainen nyrkkeilijä Orlando ”El Fenomeno” Cruz, joka kosi taannoin miespuolista rakastaan ja esitteli sen avoimesti Facebookissa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Nyt Cruzin Facebook-tilillä on taas tapahtunut, kun mies julkaisi itsestään lihaksikkaan alastonkuvan. Kyseessä on tosin melko tyylikäs taidekuva, jossa intiimit ruumiinosat pysyvät visusti piilossa, El Nuevodia uutisoi. Parhaillaan kuitenkin jännitetään pysyykö kuva yhteisöpalvelussa vai poistetaanko se sääntöjen vastaisena.

Orlando ”El Fenomeno” Cruz tuli kaapista lokakuussa 2012, kun hän julkaisi asiasta peräti lehdistötiedotteen. Nyrkkeilijä kertoi haluavansa olla sekä ylpeä puertoricolainen että ylpeä homoseksuaali.