Kate Mossin pronssiset muodot kansikuvassa – ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. 1990-luvulla uransa huipulle noussut nainen esiintyi juuri Esquire-lehden kuvassa läpinäkyvään timanttikoristeiseen bodyyn verhoutuneena.

katemoss01092013

Nyt 39-vuotias Kate nähdään Pop-lehden erikoisnumeron kannessa pronssinvärisenä. Hän näyttäisi verhonneen vartalonsa kiiltelevään kokovartalopukuun. Otoksen pääosassa kimaltelevat rinnat ovat kasvaneet todennäköisimmin kuvankäsittelyssä, sillä Moss tunnetaan yleisesti pienehköstä kuppikoostaan.

Moss on koko uransa ajan kiinnostanut erityisesti Britannian keltaista lehdistöä. Hän on seurustellut Mario Sorrentin, Johnny Deppin, Jefferson Hackin ja Pete Dohertyn kanssa. Heinäkuussa 2011 tähtimalli avioitui poikaystävä Jamie Hincen kanssa.