Nainen synnytti lapsen sairaalan aulassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin naisesta, joka synnytti lapsensa sairaalan käytävällä kävellessään. Nyt toinenkin nainen on synnyttänyt vauvansa sairaalan lattialle, tosin tällä kertaa keskelle ilmottautumisaulaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Susana Privadalle tuli kiire synnytykseen, kun hän huomasi lapsen tulevan ulos nopeammin kuin arvasikaan. Nainen käveli floridalaisen sairaalan aulaan, kun samassa hän huomasi synnytyksen alkaneen.

– Ehdin pyytää itselleni pyörätuolia, mutta turhaan. Lapsi oli jo tulossa, Susana kertoi Associated Pressille.

Kyseessä oli naisen kolmas lapsi. Onnenkaupalla sairaalassa työskentelevä Libardo Lozano osui paikalle ja hän auttoi lapsen maailmaan. Vaikka vauva ei aluksi itkenytkään, osoittautui hän lopulta terveeksi ja voi nyt hyvin.