Pikkukeksijä askarteli soivan deodorantin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kodin pikkuinsinöörit tutkivat mielellään esimerkiksi mitä perheen kaukosäädin pitää sisällään tai availevat kauko-ohjattavia autojaan siinä toivossa, että pääsevät näkemään suoraan lelun virtalähteeseen. Nyt eräs pikkukeksijä on rakentanut soivan deodorantin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubeen ladattu video esittelee 11-vuotiaan pojan, joka on rakentanut hauskan deodorantin. Hien hajua ehkäisevä tuote on nimittäin varustettu soivalla mekanismilla. Kun deodorantin korkin avaa, alkaa tuotteesta kuulua Rocky-elokuvien tunnusmusiikki.

Poika kertoo videolla, kuinka hän on varustanut miesten deodorantin soivan kortin sisällä olevalla osalla. Äskettäin verkkoon ladattu video on saavuttanut huiman katsojamäärän parissa päivässä.