Tässä kaikkien aikojen paras No Diggity -cover?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen supertähti Ed Sheeran on saanut jalansijaa kotimaansa lisäksi myös muualla maailmassa. Kitarahurmuri on tehnyt yhteistyötä lukuisten musiikkimaailman eturivin muusikoiden, kuten Taylor Swiftin ja One Direction, kanssa. Nyt hänen saappaisiinsa hyppäävät kaksi tavallista poikaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

George O’Shea ja Lloyd Smallwood ovat kaiketi kaksi tavallista nuorta miestä, mutta heidän erityisosaamisensa lienee musiikki. Nyt kaksikko esittää oman versionsa tunnetuista kappaleista, joita Ed Sheerankin on coveroinut taidokkaasti. Englantilainen kitaristi on nimittäin soittanut viime aikoina hyvin paljon keikoilla omia versioitaan Blackstreetin No Diggity -kappaleesta, kuten myös Macklemoren superhitti Thrift Shopista.

YouTube-pojat tuntuvat hallitsevan coveroinnin vähintäänkin yhtä suvereenisti kuin punapäinen brittiartisti. Nuorukaisten äänet stemmaavat hyvin yhteen eikä kitaran näppäilykään jää pelkäksi rämpyttämiseksi. Ed Sheeran aloitti musiikkiuransa jo vuonna 2005. Muutama vuosi sitten Sheeran lähti kiertueelle, joka kattoi 312 keikkaa.