Jenniferin alastonkuvia kaupitellaan netissä: ”Paljastavat kaiken”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Jersey Shore -ohjelman kaunotar Jennifer ”Jwoww” Farley on nykyään kihloissa kunto-ohjaaja ja kehonrakentaja Rodger Matthewsin kanssa. Neitokaisen onkin noteerattu olevan varsin timmmissä kunnossa viime aikoina otetuissa kuvissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

27-vuotias realitykaunotar on totuttu näkemään lukuisissa varsin paljastavissa asuvalinnoissa. Pian julkisuuteen saattaa kuitenkin päätyä kuvia, joissa Jwoww paljastaa kaiken. RadarOnline-verkkosivuston mukaan neitokaisen alastonkuvia yritetään nimittäin kaupitella verkossa parhaillaan median edustajille. Kuvia on ainakin kolme kappaletta, eikä niiden kerrota jättävän mitään mielikuvituksen varaan.

Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa. Neito on usein nähty oman mallistonsa vaatteissa. Taannoin hän esimerkiksi esiintyi kuumassa bikiniasussa Encore Beach -klubilla Las Vegasissa.