Kanye Westiä houkuteltiin Idol-tuomariksi – ei suostunut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän kesän kuumin puheenaihe lienee Kim Kardashianin ja Kanye Westin tyttären syntymä, joka saavutti lähes samanlaisen mediasensaation kuin tuoreen brittikuninkaan syntyminen. Siinä sivussa Kanye on ehtinyt julkaisemaan tuoreen Yeezus -levynsä.

Nyt Us Weekly -lehti kertoo, että Kanye Westille on tarjottu paikkaa American Idolin tuomaristossa sarjan tulevalla tuotantokaudella. Räppäri kuitenkin kieltäytyi pestistä. Lehden mukaan West pelkäsi Idol-ohjelman heikentävän hänen mainettaan katu-uskottavana hiphop-artistina.

Tähän mennessä vasta Keith Urban on varmistanut liittyvänsä American Idolin tulevan kauden tuomaristoon. Jennifer Lopezin odotetaan julkistavan päätöksensä mukanaolosta myöhemmin tällä viikolla. Muita tuottajien mukaan houkuttelemia tähtiä ovat esimerkiksi Will.i.am ja P. Diddy.