Myrskyrintama vyöryi kaupungin ylle – maailmanlopun näky videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme usein nähneet videoita, joilla näytetään kaupunkien ylle saapuvia myrskyjä ja ukkosia. Viimeksi ihmetystä herätti Newfoundlandissa kuvattu sumupilvi, joka muistutti enemmän Hollywood-elokuvan kohtausta kuin aitoa luonnonilmiötä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt saamme jälleen nauttia YouTubeen ladatusta amatöörivideosta, sillä tällä kertaa videolla nähdään eeppisen näköinen myrskyrintama, joka saapuu uhkaavasti metsän takaa. Mustat pilvet kirjaimellisesti vyöryvät kylän ylle. Yksi YouTuben käyttäjistä kommentoi, että kyseinen ilmiö johtuu talven tulosta.

Amatöörit ovat taltioineet viime vuosin runsaasti erilaisia lunnonilmiöitä esitteleviä videoita verkkoon. Videoilla on nähty ukkosten lisäksi keskellä kesää tuhoja aiheuttavia raekuuroja ja massiivisia tulvia tehneitä sateita. Myös Suomessa on tänä kesänä todistettu poikkeuksellisen näyttäviä ukkosia ja niistä kuvattuja videoita löytyy YouTubesta useita.