Naisella omituinen riippuvuus – käyttää bikineitä 24/7

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Riippuvuuksia on monenlaisia. Jotkut ovat koukussa vaarallisiin nautintoaineisiin, kuten tupakkaan, alkoholiin tai huumeisiin. Toiset taas luokitellaan urheiluhulluiksi tai työnarkomaaneiksi. Harva kuitenkaan tunnustautuu olevansa riippuvainen bikineistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Poikkeus vahvistaa säännön, sillä nyt Yeonyun-niminen Etelä-Koreassa asuva nainen on niin koukussa bikineihin, että kyseinen addiktio on vaarassa tuhota hänen perhesuhteensa. Asia One -julkaisun mukaan tyttö pukeutuu bikineihin jatkuvasti ja kaikkialla. Sen lisäksi että neitokainen ei pidä kotonaan muita vaatteita kuin bikinejä, suorittaa hän myös kauppareissut niukkaan asukokonaisuuteen pukeutuen.

Yeonyunilla on niin paljon bikinejä, että ne vievät hänen vaatekaapistaan peräti seitsemän hyllyä. Addiktion uskotaan johtuvan naisen palavasta halusta olla bikinimalli. Hän pitää kotiaan omana catwalkinaan ja vaihtelee jatkuvasti bikineitä.

Hänen vanhempansa ovat väsyneet naisen bikinihulluuteen niin paljon, ettei perheen äiti suostu menemään uimaan, koska on niin lopen kyllästynyt katselemaan niukkoja uima-asuja. Lisäksi Yeonyunin siskot ovat kurkkuaan myöten täynnä naisen keikistelyyn ja toivovat, että heidän siskonsa lopettaa moisen touhun pian.