Justin Timberlake palasi ’N Syncin riveihin – mitä paluukeikan jälkeen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysäribändit ovat olleet viime vuosina otsikoissa massiivisten comebackien innoittamana. Paluun lavoille ovat tehneet muun muassa aikansa poikabändit Take That ja Backstreet Boys. Äskettäin myös Justin Timeberlaken ’N Sync nousi vuosien jälkeen esiintymislavalle miljoonayleisön eteen.

Justin Timberlake kutsui entiset bändikaverinsa esiintymään MTV Video Music Awards -juhlan lavalle, jossa miehelle ojennettiin myös Lifetime Achievement Award -palkinto. Kyseessä oli yhtyeen ensimmäinen yhteinen keikka kymmeneen vuoteen. Nyt Justinin ja *N Syncin fanit odottavat mielenkiinnolla onko paluukeikalla jotain muitakin seurauksia, kuten esimerkiksi lisää musiikkia.

Justin Timberlake nousi julkisuuteen 90-luvun puolivälin korvilla ’N Sync -poikabändistä. Viimeksi viisihenkisen poikabändin paluuta suunniteltiin vuonna 2005. Miehen The 20/20 Experience -levyn kakkososa ilmestyy 30. syyskuuta.