Vieroituksesta päässyt Lindsay Lohan uimapuvussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin ”tuhma tyttö” Lindsay Lohan teki vastikään parannuksen ja muutti päihdehuuruista elämäntyyliään järkevämpään suuntaan. Apuna oli vieroitusklinikka, jossa neito vietti aikaansa kesällä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Lindsay on julkaissut hyvinvointiaan esitelläkseen uuden auringonottokuvan Instagram-blogissaan. Punapäinen Lohan nähdään kuvassa uima-asussa, joka tuo esille näyttelijättären hoikan, pisamaisen vartalon. Otoksesta päätellen neito on ainakin hetkeksi saanut tervettä väriä kasvoilleen.

Lindsay palasi jälleen työmaailmaan ja hänellä on osa Eastbound and Down -sarjassa. Neitokainen näyttelee TV-ohjelmassa koomikko Danny McBriden hahmon aikuiseksi kasvanutta tytärtä. Lohan on julistanut vieroituksesta paluun jälkeen olevansa muuttunut nainen ja keskittyvänsä töihin ja kiitollisuuteen.