Raskaana olevan uskomaton dieetti – syö hiekkaa ja pesusieniä!

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Raskaana olevan naisen ruokavalio voi yllättää monen sivusta seuraajan, mutta useinkaan huomautteluun ei ole varaa. Joskus odottava äiti valitsee syötäväkseen huonoina pidettyjä ruokia. Kelly-Marie Pearcen dieettiä tuskin kukaan pitää terveellisenä.

Nainen nimittäin väittää syöneensä raskausaikanaan parisenkymmentä pesusientä päivässä. Hän nautiskeli kertomansa mukaan myös hiekkaa, koska tunsi sitä kohtaan vastustamatonta himoa. Pica-syömishäiriöstä kärsinyt Pearce yhdisteli joskus kaksi lempiruokaansa ja teki pesusienistä ja hiekasta voileipiä. Sairaus pakotti naisen himoitsemaan asioita, jotka eivät ole yleisen näkemyksen mukaan syötäväksi kelpaavia. Lapset Lucian ja Lola ovat kaikesta huolimatta terveitä ja hyvinvoivia.

– Se maistui hyvältä siihen aikaan. Nautin. Se oli juuri sitä, mitä tarvitsin. Selvisin päivistäni hiekkakulhoilla. En syönyt paljon mitään muuta kuin hiekkaa ja pesusieniä, kertoi Kelly-Marie Daily Mail -sivustolle.