Norwegian avaa uusia reittejä Yhdysvaltoihin

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoyhtiö Norwegian avaa keväällä 2014 uusia reittejä Skandinaviasta Los Angelesiin, Oakland – San Franciscoon ja Orlandoon. Reittejä lennetään yhtiön uusilla Boeing 787 Dreamliner -koneilla. Samanaikaisesti Norwegian avaa uuden reitin New Yorkin (JFK) ja Kööpenhaminan välille.

– On suuri ilo julkistaa kolme uutta mannertenvälistä kohdetta. Tällä hetkellä suurimmat matkustajamäärät liikkuvat Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä. Korkealaatuisille mutta edullisille lennoille näiden kahden mantereen välillä on kova kysyntä, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian lisää mannertenvälisten lentojensa määrää, kun yhtiö saa käyttöönsä lisää Dreamliner-koneita. Yhdenkään toisen lentoyhtiön valikoimassa ei ole suoria lentoja Oslosta Los Angelesiin, Oakland – San Franciscoon tai Orlandoon. Norwegian on myös ainoa yhtiö, joka tarjoaa suorat lennot Tukholmasta Los Angelesiin ja San Franciscoon sekä Kööpenhaminasta Los Angelesiin.

Tällä hetkellä Norwegian lentää kuusi kertaa viikossa Skandinavian ja New Yorkin välillä. Valikoimassa on myös viisi viikoittaista lentoa Skandinaviasta Bangkokiin. Marraskuussa yhtiö aloittaa lennot Oslosta, Tukholmasta ja Kööpenhaminasta Floridan Fort Lauderdaleen. Norwegianin ensimmäiset kaukolennot alkoivat kuluvan vuoden toukokuussa.